Bts – Kpop yhtye

BTS on K-pop yhtye. Toisin kun muut k-pop yhtyeet, BTS:stä ei ollut tarkoitus tulla K-pop yhtyettä, vaan siitä piti alun perin tulla Hip-Hop yhtye. BTS sai alkuunsa, kun BigHit Entertainmentin toimitusjohtaja tapasi räppärin, Kim Namjoonin. Hän on ryhmän johtaja. Myöhemmin he saivat koottua ryhmän, joka koostui seuraavista henkilöistä: 

Johtaja ja räppäri RM eli Kim Namjoon, laulaja ja visuaali Jin eli Kim Seokjin, räppäri Suga eli Min Yoongi (Suga tekee musiikkia myös nimellä Agust D), räppäri, päätanssija ja tanssinjohtaja Jhope eli Jung Hoseok, päätanssija ja laulaja Jimin eli Park Jimin, laulaja ja päätanssija V eli Kim Taehyung, päälaulaja, päätanssija ja ryhmän maknae (nuorin) Jungkook eli Jeon Jungkook. BTS debytoi vuonna 2013 biisillä No More Dream. Alussa BTS:ää vihattiin todella paljon, mutta myöhemmin suosio kasvoi räjähdysmäisesti. BTS on saanut myös monia palkintoja suurissa palkintogaaloissa, mutta en paneudu niihin tässä tarkemmin, mutta sen voin sanoa, että yhtye on tehnyt monesti historiaa. 

BTS tekee paljon muutakin kuin laulaa ja tanssii. BTS:n lavaesitykset ovat aina mahtavia ja biisit nousevat usein suosioon nopeasti. BTS pitää hyvin yhteyttä faneihinsa. Näitä faneja kutsutaan ARMYiksi. BTS:llä on yhteinen tili Twitterissä ja he käyttävät myös sovellusta nimeltä Weverse. Heillä on myös monta ohjelmasarjaa, esimerkiksi Run BTS, Bon Voyage (Kaudet 1–4), Bangtan Bomb (Youtube), Break The Silence, Burn The State, In The Soop. 

BTS:n fanit, ARMY on todella voimakas fandom. BTS:n fanittaminen saattaa näyttää ulkopuoliselle vain poikabändin ihannoinnilta, mutta se on paljon muutakin. Haastattelin paria ARMYa, mukaan lukien itseni, ja tässä tulokset:  

BTS:n löytämisen jälkeen elämä on muuttunut ihmeen paljon. Huoneen ulkonäkö tottakai, mutta myös yleinen mieliala on parantunut. BTS on auttanut muun muassa biiseillään ja puheillaan. BTS:llä on pari albumia, joiden teema liittyy itsensä rakastamiseen. Heidän biiseissään on usein jokin sanoma, johon on helppo samaistua – ja se auttaa. BTS antaa sisältöä elämään. Yhtyeen ohjelmat ja videot piristävät päivää. ARMYn voi tunnistaa myös siitä, että huone on koristeltu BTS:n tavaroilla. 

ARMYt ovat todella ylpeitä kaikista BTS:n saavutuksista. BTS kävi pitämässä erittäin vaikuttavan puheen YK:ssa vuonna 2018. BTS:n johtaja Namjoon puhui siellä erityisesti itsensä löytämisen ja rakastamisen merkityksestä. 

Netissä moni ARMY on puhunut siitä, kuinka BTS on opettanut heidät rakastamaan itseään, auttanut saamaan ystäviä, auttanut saamaan elämän takaisin raiteilleen ja paljon muuta. Ilman ARMYa ei ole BTS:ää ja ilman BTS:ää ei ole ARMYa. BTS ja ARMYt kokevat olevansa yhtä suurta perhettä. 


Posted

in

by

Tags: