Enlisted

Enlisted on MMO first-person shooter peli, joka perustuu suuriin toisen maailmansodan taisteluihin. Se on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa jalkaväki, maa-ajoneuvot ja lentokoneet taistelevat yhdessä samalla kartalla.   

Pelaajat hallitsevat erilaisia sotilasjoukkoja. Sotilaat on varustettu toisen maailmansodan asein: käytössä ovat muun muassa kiväärit, konepistoolit, konekiväärit, tarkkuuskiväärit, laastit, panssarintorjunta-aseet ja liekinheittimet.  

Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat ohjata miehistöä tankeilla ja taistelulentokoneilla. Pelaajat hallitsevat yhtä joukkueessaan olevista sotilaista ja voivat antaa käskyjä ryhmälleen kuuluville muille AI-sotilaille.  

Pelaajan joukkueita, sotilaita ja aseita voidaan hallita päävalikossa. Joukkueita voidaan vaihtaa ja päivittää, sekä ostaa uusia sotilaita ja aseita. Myös valikoimassa olevia peli- ja sotatilanteita voidaan vaihtaa.  

Tällä hetkellä Enlisted on vielä beta- eli kehitysvaiheessa. Peliin on tulossa vielä lisää ominaisuuksia, kuten aseita, ajoneuvoja ja paljon muuta.

Lyhyt video tästä pelistä.

Posted

in

by

Tags: