Sali harrastuksena

Salilla treenaaminen on hyödyllinen tapa ylläpitää peruskuntoa ja voimaa.   

Nicholas on ottanut harrastukseksi salilla treenaamisen ja on nyt treenannut noin kolme kuukautta. Hän käy ammattikoulun maksamalla salilla jokaisena arkipäivänä heti koulun jälkeen. Hän siis pakkaa kouluun tarvittavat treenikamat ja on valmis lähtemään heti kun koulu loppuu.  

Hän kertoo keskittyvänsä pääosin lihasmassan kasvattamiseen, mutta harjoittaa myös voimaa. Tämän voi nähdä, sillä kun vertaa vanhoja kuvia nykyisiin, niin Nicholas on kerännyt lihasta huomattavasti. Hän myös nostaa maasta jo 160 kiloa vain 67 kiloisena. Nicholas noudattaa omatekemää treeniohjelmaa, joka on variaatio “työntö- veto- jalat” ohjelmasta.  

Nicholas ruokailee neljä kertaa päivässä. Hän nauttii aamupalan, lounaan, illallisen ja iltapalan. Hän myös syö välipalan koulun jälkeen. Lounas yleensä koostuu leivästä sekä muroista. Lounaana on koulussa tarjottu ruoka. Kotona taas hänen vanhempansa valmistaa illallisen, mutta iltapalalla hän valmistaa itsellensä pientä mahantäytettä. Tämän lisäksi hän lisää ruokavalioonsa lisää proteiinia syömällä proteiinijauhoa sekoitettuna esimerkiksi jogurttiin sekä marjoihin. 


Posted

in

by

Tags: