Kesätyöni Creanexilla

Kesätyöni Creanexilla

Pääsin creanexille kesätöihin 1.6.2021 kun sain valmiiksi näytön industarilla, jossa minun piti tehdä keskihiomakone. Työstin keskihiomakonetta noin 1-2 kuukautta

Keskihiomakone

Kun sain keskihiomakoneen valmiiksi, lähetin sen Creanexille. Minulle tuli puhelu muutamien viikkojen jälkeen Creanexiltä, jossa he sanoivat haluavansa minut kesätöihin.

Kesätöiden aikana sain paljon malleja valmiiksi. Työt menivät aika yksinkertaisella tavalla. Sain viestin jossa kerrottiin, että minkälainen malli piti tehdä, kuvia ja videoita mallista ja millaiseen käyttöön se tulee. joissakin malleissa tuli myös cache malli mukana, joka minun piti siivota, sen jälkeen tehdä siitä oikeanlainen, tehdä highpoly malli, unwrapatä ja teksturoida. Sen jälkeen laitoin viestin, jossa kerroin että malli on valmis ja kuvan mallista. Viestissä myös kysyin mielipidettä, että pitääkö malliin vaihtaa mitään, kuten kokoa, ulkonäköä tai tekstuureja. Jos mallissa ei ollut mitään vaihdettavaa, jaoin sen palautuskansioon ja rupesin työstämään uutta mallia.


Seuraavassa videossa näkyy pieni pätkä siitä, miten työstän kiilloituskonetta ja minkälainen siitä tuli.

Tein myös paljon muita 3D malleja, seuraavassa videossa näkyy kaikki mallit jotka sain valmiiksi kesätöiden aikana


Posted

in

, ,

by

Tags: