Subnautica

Subnautica

Subnautica on selviytymis- ja kauhupeli. Subnauticassa pelaajan avaruusalus haaksirikkoutui tuntemattomalle planeetalle, jossa pelaajan pitää selvitä. Planetta on lähes kokonaan vettä, eli pelaajan pitää liikkua uimalla tai sukellusveneellä ja kerätä esineitä, ruokaa ja skannata tavaroita. Planeetalla on myös isoja merihirviöitä mitä pelaajan pitää varoa. 

Subnautica pelin on tehnyt Unknown Worlds Entertainment. Peli ennakkojulkaistiin Steamiin 16 Joulukuuta 2014, mutta oli valmis vasta 23 Tammikuuta 2018. Peli on myös Steam VR, Xbox one:nilla ja PlayStation 4. Unknown Worlds Entertainment on julkaissut vasta uuden pelin Subnautica Below Zero. 

Itse tykkään Subnautica:sta, se on hyvin mielenkiintoinen ja jännittävä peli. Ensimmäistä kertaa sain tietää pelistä, kun Youtubettaja Jacksepticeye teki siitä videon. Sitten ostin pelin vuonna 2018, ja pelasin sen melkein heti läpi. Omasta mielestä Subnautica on mahtava peli ja tykkäsin paljon merihirviöiden ulkonäöstä, mutta peli voi olla pelottava niille, joilla on Talassofobia (eli voimakas meren kammo). 

Tehnyt: Severi Lassila


Posted

in

,

by

Tags: