Kauneushoitola Moonlight

Kauneushoitola Moonlight tarjoaa monipuolista hoitoa

Kauneushoitolaan astuessa on lämmin tunnelma. Sisustus on kauniisti sommiteltu ja rauhallinen. Kynttilät tarjoilupöydän ääressä tuovat tunnelmaa. Liiketilan hyllyillä on kauniisti aseteltuna kauneushoitotuotteita. Nämä ovat myös asiakkaan ostettavissa. Hoitolan varsinainen hengetär on kuitenkin yrittäjä ja Estenomi Jaana Ström itse. 

Kuva: Reea Kokko
kuva: Reea Kokko

Jaana on perustanut yrityksen 2017 ja hoitola sijaitsee Oulun limingantullissa. 

Miten valitsit kauneudenhoitoalan? 

Aluksi suunnittelin kosmetologi opettajan virkaa. Oulussa ei kuitenkaan ollut kosmetologi opettajan paikkoja auki ja siitä sitten toinen vaihtoehto oli yrittäjäksi alkaminen ensin vuokrapenkin kautta. 

Miten päädyit avaamaan oman kauneushoitolan?

Oman kauneushoitolan päädyin avaamaan vuokrapenkillä ollessani sopimusyrittäjänä. Oikeastaan ajatus ihan ikiomasta tuli siitä, että saa tehdä juuri, sellaisia hoitoja kun haluaa ja myös olla tekemättä mitä ei halua.

kuva: Reea Kokko
Kuva: Reea Kokko

Mitä olet opiskellut ja missä?

Opiskelin Osao:lla kosmetologiksi 2015-2015 ja siitä jatkoin suoraan amk tutkintoon Estenomiksi Laureaan Tikkurilaan 2015-2018. 

Estenomin opinnot tuli ajatuksena toisen asteen opettajuudesta. Amk opintojen ohella luin yrittäjän ammattitutkinnon Rastorilla. Aiemmin elämässäni olen käynyt kaupallisen koulutuksen.

Kuva: Reea Kokko

Mikä on työssäsi parasta/ antoisinta? Entä mikä haastavinta?

Parasta ja antoisinta on tyytyväinen asiakas ja se että voi todella auttaa erilaisissa ihon ongelmissa. Haastavinta on markkinointi; nykyään kun pitäisi tosi paljon panostaa ja olla sosiaalisessa mediassa esillä jatkuvasti.


Posted

in

,

by

Tags: