Lybellä osataan myös rentoutua

Vaikka Lybe onkin hyvin opiskelu pohjainen, niin on täällä myös rennompiakin päiviä, jolloin opiskelijat pääsevät rentoutumaan ja tekemään itselleen mieleisiä asioita kuten pelaamaan tai katsomaan elokuvia. Opettajat täällä tiedostavat, että opiskelijat puutuvat välillä liiallisen työn seurauksena ja sen takia he järjestävät opiskelijoille niin sanottuja ’’teemapäiviä’’. Koronan näidenkin kanssa on kuitenkin tehty etänä suurimmaksi osaksi.

Yllä vähän että millä tavalla kavereiden kanssa on tullut rentouduttua

Tämän tapaisia päiviä pidetään sen takia että opiskelijoiden mielentila pysyisi positiivisena ja että heidän ei tarvitsisi koko ajan stressata opiskelujen takia, joka on hyvä opiskelijoiden kannalta. Lisäksi lybellä järjestetään erilaisia tapahtumia, joissa opiskelijat pääsevät olemaan mukana ja rentoutumaan esimerkiksi, sillä tavalla että kouluun tilataan pizzaa

Yllä oleva kuva on otettu taitajakisojen toisena päivänä Lybellä.


Ja tähän loppuun mitä itseeni tulee niin vaikka vapaa aikaa olisikin niin tykkään pitää taitoja terässä joko editoimalla Premiessä videota tai sitten Photoshopissa hieman kuvakäsittelyä tekemällä.

Tässä hieman hieman esimerkkiä tuohon mitä mainitsin sen Premiessä editoinnin

by

Tags: