Millaista Taitaja-kisoissa oli?

Mediakeskus Lybeckerillä järjestetyn Taitaja2021-kisojen pelituotannon finaalin toteuttaminen vaati kovasti työtä opettajilta kuten myös oppilailta, mutta se oli kyllä tuon vaivannäön arvoista. Kun pöydät, tietokoneet ja piirtonäytöt oli järjestelty, valot säädetty sekä opasteet ja aikataulut ripustettu seinille, saapuivat 11 finalistia sekä tuomarit Lybeckerille. Pian finalistit jo pääsivätkin säteilemään taitoa ja suunnittelemaan pareittain huikeita pelejään!

Kilpailijoilla oli kolme päivää aikaa tehdä niin hyvä pelikokonaisuus kuin mahdollista. He olivat täysin uppoutuneita työhönsä. Oli todella mielenkiintoista päästä hieman näkemään heidän työskentelyään ja taitavaa pelien luomista.

Kun aika oli kulunut ja pelit valmistuneet, kilpailijat pitivät englanniksi pienen esittelyn omista peleistään. Oli mahtavaa päästä seuraamaan tätä ja nähdä heidän huikeita teoksiaan.

Finalistit pääsivät esittelemään pelejään.

Tuomarimme olivat myös kuuntelemassa finalistien esityksiä. He olivat jo aikaisemmin testanneet kaikkia pelejä. Jokaisen esityksen jälkeen he esittivät vielä kysymyksiä ja antoivat rakentavaa sekä hyvin perusteltua palautetta.

Kuva tuomareista esitysten jälkeen.

Jännittävät ja tapahtumarikkaat kolme päivää olivat kuitenkin nopeasti ohi, ja pian olikin jo aika osan kilpailijoista lähteä kotiin mitalit kaulassa. Alla vielä kuva mitalisteista.

Onnittelut mitalisteille!

by

Tags: