Moottoripyöräily on Kivaa ja Rauhallista

Moottoripyöräily on kivaa ja rauhalista. Se tietenkin riippuu siitä, että miten sinä ajat liikenteessä. Jos sinulla ikinä huono mieli niin moottoripyöräily parantaa sinun mielesi.

Kuva on otettu Raahessa Mikonkarintiellä.

Moottoripyöräily kelpaa kenelle tahansa kuhan olet tarpeeksi vanha saamaan ajokorttiin. Monet menevät ajamaan teitä, jotka ovat todella mutkikkaita ja toiset menevät ajamaan pitkiä suoria teittä. Mutta jos haluaa ajaa moottoripyörää sinulla pitää valita sinulle sopiva moottoripyörä millä voit ajaa. Esim. Kyykkypyörä, SupermotoPrätkä, matkailupyörä tai Adventure pyörä.

Moottoripyöräily voi joskus olla todella vaaralista, joten laita päälle kunnon ajo varusteet, koska jos kaadut niin ne suojaavat sinua pahalta tapaturmalta. 

Videossa on oma moottoripyörä ja joissain kohdissa kuvaajana on Jesse Ojala.

Jos ajat lapsen kanssa niin sinulla pitää olla todella varovainen, koska jotkut lapset voivat nukahtaa sinun takanasi, jos et ole varovainen. Voit ostaa jostain tuolin, jonka voi laitaa moottoripyörän taakse sitä varten, että lapsi ei tipu kyydistä, jos hän nukahtaa matkalla.  

Kuva on omasta moottoripyörästä.

Jos haluat keulia moottoripyörällä, niin mene harjoittelemaan jonnekin tyhjälle parkkipaikalla, jos ei ole ketään mutta parhain tapa oisi ostaa pieni krossi pyörä tai mopo, jolla harjoitella.

Kuva on royalty free kuva nettistä.

by

Tags: