Taidealan opiskelija

Nelli Koivula opiskelee media-alalla kuvataiteen osaajaksi toista vuotta. Hän kertoo, että hänen teki mieli opiskella taidetta, koska on tehnyt taidetta koko elämänsä. Hän kertoi, että olisi kiva päästä ammattilaistasolle joskus.  

Nelli ajatteli valmistumisen jälkeen joko pitää välivuotta ja tehdä töitä tai sitten lähteä yliopistoon opiskelemaan politiikkaa.  Hän haluaisikin tulevaisuudessa toimia politiikan parissa. Nelli on myös tuutori. Hän kertoi, että tuutorit auttavat muita opiskelijoita. Jos tulee joku hätä, ykkösiä ollaan opastamassa, järjestetään tapahtumia ja ollaan yleisesti apuna ja tukena. 

Nelli on alun perin kotoisin Oulunsalosta, mutta sitten hän asui Pyhäjoella muutaman vuoden ja nyt hän asuu Raahessa. Nelli harrastaa ratsastusta ja hänellä on oma ylläpitohevonen. Lisäksi hän harrastaa taidetta vapaa-ajalla, ompelee vapaa-ajalla ja sitten soittaa harmonikkaa ja lukee kirjoja. Nelli pääsee hevosen tykö kerran viikossa joskus useammin kesällä enemmän ja muita harrastuksia harrastaa satunnaisesti. 


by

Tags: