Watch dogs 2 pähkinänkuoressa ja lisää.

 Watch dogs 2 on peli, jossa pelataan amerikkalaisena itseoppineena hakkerina Marcus Hollowayna, joka on väärin tuomittu huipputeknologian murtovarkauteen. Ei kauan tuomion jälkeen hän alkaa paljastaa HDC:n korruption, poistaa itsensä digitaalisesti ja liittyy hakkeri ryhmään Dedseciin, joka yritää kaataa Blumen ja paljastaa CTOS 2.0:n CTO:n Dušan Nemecin korruption. Pelissä on myös jenggejä: Bratva, Tezcas, The 580s, Auntie shu boys ja Sons of ragnarok.

Multiplayerissä voit pelata kavereiden kanssa tai random ihmisten kanssa, joiden kanssa voit pelleillä, ajaa kisoja, ryhtyä palkkionmetsästäjäksi, jahdata panssaroituja rekkoja tai hakkeroida muita pelaajia.

Vasemalla on kuva Marcus Hollowaysta ja oikealla on kuva multiplayerista
Tässä näkyy kaksi henkilöä pelaamassa Watch dogs 2:ta

Watch Dogs 2 pelissä on monta easter eggiä jotka ovat jostain elokuvasta tai peleistä. Ensimmäinen easter eggi jonka monet tulevat tunnistamaan paremmin kuin muut nimeltä Knight Rider. Easter eggi on referenssi tv sarjaan vuodelta 1982 nimeltä Knight Rider jossa on auto, johon on laitettu älykäs tekoäly sisään, joka puhuu ajajalle. Easter eggistä saat peliin televisio sarjasta olevan auton nimeltä CHP-AAD auto on muskeli auto, jolla voit ajaa ympäri pelin karttaa.

Kuvassa on CHP-AAD easter eggi auto pelistä.

Pelissä on easter eggi joka on pelistä, jonka kaikki voivat tietää. Easter eggin nimi on Grove Street. Grove Street on pelistä nimeltä Grand Theft Auto: San Andreas. Easter eggi on GTA San Andreaksen pää hahmon omasta koti tiestä referenssi. GTA San Andreas julkaistiin vuodella 2008.

Kuvassa olevan auton takana näkyy Grove Street pelistä.

Watch Dogs 2 on paljon erin laisia ajoneuvoja niin kuin Performance, sport, muscle, standard, off-road, heavy, motorcycles, police, others, boats ja aeronautical vehicles. Others ajoneuvoihin kuuluu kaapeli auto ja kolme muuta ajoneuvoa mitä voi ohjata radio ohjata. Aeronautical ajoneuvot ovat ajoneuvoja, joita pelaaja ei voi ajaa tai ohjata. Ne ovat AI:n ohjaamia ajoneuvoja. Pelissä on myös uniikki ajoneuvoja, joita löydät ympäri pelin karttaa. Uniikit ajoneuvot ovat piilossa erin laisissa paikoissa, jonne pääset, kun käytät pelin mekaanikoita. Ice cube auto on ainoa uniikki ajoneuvo, jonka voit löytää ilman apua.

Vasemmassa ylä kulmassa on Ice Cube auto, oikeassa ylä kulmassa on pelin nopein auto ja alhaalla on pelin pienimmät autot.

Watch Dogs 2 pelissä on aika paljon aseita, jotka ostat itselle pelaajan pää hahmon salaisesta kellarista. Pelissä on lyönti aseita, käsi aseita, kivääreitä, snaippereita/anti-materiaali snaippereita, haulikkoja, kranaatin heittimiä, Konepistooleja ja pikakiväärejä. Pelissä aseet ovat laitettu kahteen kategoriaan Dedsec ja armeija aseet.

Kuvassa on muutama ase pelistä.

Pelissä parannetaan Marcusta skilleillä joita hankitaan research pointeilla, joita saa, kun level uppaa tekemällä story tai online tehtäviä tai löytämällä niitä ympäri peliä, mutta joihinkin skilleihin tarvitsee key datan, joita myös löytyy ympäri peliä, muutamia skillejä on esim. skill jolla voit varastaa auton rikkomatta lasia ja skill jolla voit kutsua poliisit pidättämään jonkun siviilin tai jengi jäsenen. 

Kuvassa on pelin skill tree.
Kiva traileri, jonka teki Nico ja Jesse.

Posted

in

,

by

Tags: