Kissojen suojasatama

Yli 2021 kevään, suoritin koulutussopimusjaksoni Raahen Löytöeläinkodissa. Kunnioitan heidän työntekijöiden ja vapaaehtoisten sarkaa suuresti, joten oli helppo tehdä mistä vain työstä mielekästä.

Vaikka kissat ovat mukavia ja nauttisin kovasti heidän kanssa seuran vietosta, keskityin näyttövaatimuksiin ja hoitohommien sijaan aloin tekemään kasuaalia, opettavaista kissanhoitopeliä nuoremmalle yleisölle.

Pikselitaidetta, joka kuvaa kissanhoidossa käytettäviä esineitä. Oikealta vasemmalle: ruokapurkki, ruokakuppi, leluhiiri ja pussukka, jossa ehkä kissanminttua.
Näyteannos pikselitaidetta työn alla olevasta pelistä.

Löytöeläinkoti tarjoaa eläimille uusia mahdollisuuksia ja mahdollisille omistajille paljon tietoa niiden hoidosta.

Kuva Raahen löytöeläinkodin edustasta.
Löytöeläinkoti on avoinna tiistaista perjantaihin kello 11-15.

Eläinkodille usein etsitään vapaaehtoisia hoitamaan kissoja viikonloppuisin ja pyhinä. On myös muita tapoja auttaa, kuten tekemällä lahjoituksia rahan tai hyötytarvikkeiden muodossa. Esimerkiksi vanhoja lakanoita ja pyyhkeitä voi tuoda, ja kissanmuona ja -hiekka tulevat aina käyttöön. Lahjoituksia voi viedä löytöeläinkodille osoitteeseen Ouluntie 11, tai 4H-kierrätyskeskukselle osoitteeseen Auratie 1, Pattijoki heidän aukioloaikoinaan.

https://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/

Kuva Raahen löytöeläinkodin kyltistä.

Posted

in

by

Tags: