Pattijoen Löytötori

Pattijoen Löytötorin pitäjä Seija Leinonen kertoo itsestään, kirpparin aloituksesta ja siellä työskentelemisestä, asiakaskunnastaan ja asiakkaiden määrästä, lomailusta ja shoppailustaan 

       Löytötorin karhumaskotti 

Pattijoen Löytötori on siis pieni, siisti ja pidetty kirpputori Raahessa, Pattijoella. Sieltä löydät paljon hyväkuntoisia lastenvaatteita ja kaikkea muutakin mukavaa ostettavaa. 

                  Seijan työasema 

Heinäkuussa jo 15 vuotta täyttävällä Raahessa sijaitsevalla itsepalvelukirppiksellä Pattijoen Löytötorilla asiakkaita riittää vieläkin: “Asiakkaiden määrä vaihtelee tosi paljon. Niitä saattaa olla päivittäin 150, mutta voi myös olla 400”, Seija kertoo.       

     Löytötorin aukioloajat & pöytien vuokrat 

Oksalantielle perustetulla Löytötorilla käy perheitä asiakkaana, ja niistä etupäässä naisia. Seija kertoo olleensa aina kiinnostunut kirpputoreista ja keräilystä, jonka seurauksena on aikoinaan perustanut Pattijoen Löytötori kirppiksen. Leinonen paljastaa, että vaikka itse on aina kirppareista ja keräilystä aina pitänyt, silti hän harvoin shoppailee liikkeessään.  

Ylempi kuva Pattijoen Löytötorin sisältä, alempi Löytötorin uudesta tilasta     

     

Seija kertoo olevansa siitä harvinainen yrittäjä, että hän pitää aina kesä- ja talviloman. “Mä oon siitä harvinainen yrittäjä, että mä pidän aina kesä- ja talviloman, niin sitä sitten jaksaa”. 

Liikkeeseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa: visitraahe.fi/pattijoen-loytotori-kirpputori. 

“Tutkiskele rauhassa, pyörittele ja hypistele, aarteita tarpeeseen tai ihan vaan silmän iloksi. Tervetuloa!” – visitraahe.fi 

Alla video, jossa Seija kertoo Pattijoen Löytötorista ja itsestään lyhyesti. 


Posted

in

, ,

by

Tags: