Assassin’s Creed hyvin yksinkertaisesti

Assassin’s Creed on Ubisoftin kehittämä toimintapelisarja, joka perustuu eri aikakausien salamurhaajiin, kuten esimerkisksi Altaïr Ibn-La’Ahadiin sijoittuu kolmannen ristiretken aikaan, kun taas Enzio Auditore da Firenze on italialaisen renessanssin aja salamurhaaja. Assassin’s Creed pelisarjaan kuuluu 24 pelilä joista 12 on pääpeliä ja 12 spin-off peliä.

Ensimmäinen Assassin’s Creed julkaistiin 2007 Ps3, Xbox 360 ja windows:ille. Siitä lähtien Assassin’s Creed pelejä on julkaistu joka vuosi. 

Assassin’s Creed peleissä pää osin keskitytään konflictiin kahden salaisen yhteiskunnan välillä, jotka ovat The Assassins ja Knights Templar. The Assassins edustavat vapautta ja Knights Templar edustaa järjestystä. Versioita kummastakin yhteiskunnasta on ollut olemassa vuosisatoja. The Assassins yrittävät estää Knights Templar:ia saamasta “Edenin palsta” esinettä, jolla voi hallita ihmisten vapaata tahtoa. 

Assassin’s Creed:istä in julkaistuu muutakin kuin vain pelejä, kuten elokuvia, tv-sarjoja, sarjakuvia, kirjoja ja lautapelejä. 


Posted

in

by

Tags: