Dungeons and Daddies

Dungeons and Daddies- podcast

Dungeons and Daddies on englanninkielinen huumori seikkailu podcast sarja, jossa viisi kirjailijaa pelaa tunnettua roolipeliä nimeltä “Dungeons and Dragons”. Nimi Dungeons and Daddies on sanaleikki, joka viittaa sekä kyseiseen peliin että sarjan teemaan. Dungeons and Daddies sijoittuu fantasia maailmaan, toiseen ulottuvuuteen nimeltä “The Forgotten Realms”. Tarinassa neljä isää ja heidän lapsensa joutuvat ensimmäisessä jaksossa portaalin kautta sinne ja joutuvat erilleen.  

Sarjan hyvähenkinen huumori tekee siitä mukavan ajanvietteen mihin tahansa päivään. Tarinan hauskat ja samaistuttavat hahmot saavat kuuntelijan kiintymään ja tykästymään niihin. Podcastin laadukas editointi myös tukee tarinan kulkua sujuvasti. 

Podcastin juontajia ovat Anthony Burch, Freddie Wong, Matt Arnold, Will Campos ja Beth May. Podcastin tuotannon hoitaa Freddy Wong, musiikin on tehnyt Maxton Waller. Podcast toimii myös Patreonin rahoitusten kautta. Tämä podcast, kuten moni muukin, kärsi epidemian takia, kun sen lahjoittajilla ei ollut enää varaa kuukausittaiseen Patreoniin. Tätä ei kuitenkaan sarjaa kuunnellessa huomaa ja pahimman kolauksen ohi on päästy. 

Podcastiä voi kuunnella ilmaiseksi mm. Acastista, Spotifystä tai iTunesta ja lisä kontenttia saa osallistumalla sen Patreoniin. 


Posted

in

by

Tags: