Raahen harrastukset

Me kaikki teemme jotain mistä nautimme, joten kaikilla on joitain harrastuksia. 

Frisbeegolf

Frisbeegolfia on mahdollista harrastaa Raahessa. Frisbeegolf on samanlainen laji kuin golf, koitat päästä radan loppuun asti mahdollisimman vähillä heittoyrityksillä. Olen nähnyt monia ihmisiä pelaamassa frisbeegolfia ja näyttävät nauttivan siitä.

Uiminen

Uiminen on monen mielestä hauskaa tekemistä ja terveellistä keholle. Raahessa on uimahalli, jossa ihmiset voivat käydä uimassa, keilaamassa, pelaamassa tennistä tai salilla. Korona on vaikuttanut monen uintia harrastaneen ihmisen elämään uimahallien sulkemisen vuoksi. Lähiaikoina uimahalli on avattu uudestaan ja siellä saa käydä uimassa ihan normaalisti. Olen päättänyt Haastatella kaveriani tänään, jotta hän voisi kertoa miksi hän tykkää uida.

Kalastus

Kalastus on mukava harrastus, joka vaati kärsivällisyyttä. Kalastusta on mahdollista harrastaa missä vain paitsi kielletyillä alueilla. Kalastamista on monenlaista, kuten virvelöinti, pilkkiminen ja onkiminen. Virvelöintiin tarvitsee luvan, mutta onkia saa ihan laillisesti. Itsekin ongin ja voin sanoa, että se on ihan mukavaa, kun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin odottaa. 

Pyöräily

Pyöräily on yleensä kesällä harrastettava harrastus. Kesällä näkee, kun monet ihmiset ovat päättäneet alkaa pyöräilemään, koska ilmat ovat lämpimiä ja aikaa on. Itse en tunne ketään joka harrastaa pyöräilyä, mutta voin kuvitella, että kesällä se on hauskaa. 

Autoilu

Autoilu on yleinen harrastus, jota voi harrastaa melkeinpä missä vain. Autoilusta en hirveänä tiedä, muuta epäilen sen olevan autolla ajamista, korjaamista ja ihailua. Kesällä jotkut ottavat käyttöön heidän kesäautot jotka ovat harvinaisia. Monia amerikkalaisia autoja näkee kesäisin ajelemassa pitkin kaupunkia. Kesä harrastuksena näen tämän erittäin mukavana harrastuksena.

Mopoilu

Mopoilu on enimmikseen nuorten harrastus, mutta ei sille ole ikärajaa. Mopoilu on mopolla ajamista ja tuunaamista. Itsellänikin on mopo ja tykkään ajaa sillä, mutta en ole niin vakava harrastaja.


Posted

in

by

Tags: