WTF Design

 

Kävin WTF Designilla haastattelemassa yrittäjä Sanna Paakkosta hänen näkökulmastaan mainostoimistossa työskentelystä.

 

 Kerro lyhyesti, mikä on WTF Design.

 -WTF Design on mainostoimisto, jotkut kutsuvat jopa bränditoimistoksi.

 Noin 10 vuotta sitten perustettu yritys, joka rakentaa asiakkailleen brändejä ja tekee brändejä näkyväksi.

 Millaista työskentely on mainostoimistossa?

 -Todella monitahoista ja mielenkiintoista. Aamulla töihin lähtiessä ei voi tietää, miten päivä etenee. Tietty hahmotelma on  siitä, mitä pitäisi tehdä, mutta asiat muuttuvat nopeasti ja tilanteet elää. Tyydyttää sellaista uteliasta luonnetta, kun koskaan  ei tiedä mitä tulee vastaan.

 Millainen olisi ihanteellinen työpäivä?

 -Varmaan sellainen, jonka aikana ehtisi juomaan paljon kahvia ja lukemaan alaan liittyviä julkaisuja. Ulkonakin on kiva käydä  syömässä, koska silloin näkee yrittäjätuttuja ja muitakin tuttuja. Sopivissa väleissä olisi kiva kans tehdä pitkän tähtäimen  asioita asiakkaille. Semmoiset nopeatkin projektit ovat ihan kivoja, mutta pitkäaikaiset projektit ovat itselle mieluisimpia.

Millaiset työajat yleensä on?

-Tosi vaihtelevaa. Välillä on tosi pitkiä päiviä, mutta sitten välillä otan takaisin ja nukun ihan huoletta klo 9 asti, jos päivä ei vaadi aamulla kauhean aikaista ylösnousua. Ei voi sitoa mihinkään toimistojen tai virastojen työaikoihin.

Mitkä ovat mainostoimistossa työskentelyn parhaat puolet?

-Varmaan se, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin edeltävä ja siihen välille mahtuu kauheasti kaikkia erilaisia asioita. Ei ole missään vaiheessa puuduttavaa, koska tekemistä on monenlaista.

Onko huonoja puolia?

Ei, kyllä kai sitä yrittäjänä työstään tykkää. Mä olen tässä nyt ainakin sen 10 vuotta ollut, enkä ihan helpolla pois vaihtaisi.

Millaisille henkilöille suosittelisit tätä alaa?

-Sellaisille, jotka tykkää haastaa itseään ja haastaa itseään. Ehkä myös sellaisille seikkailunhaluisille, mutta myös sellaisille jotka ovat valmiita tekemään todella paljon töitä, koska se ei ole aina vain sitä luovuuden tuskaa ja visioimista, vaan ihan sitä raakaa työtä; istumista ja istumalihasten vaatimista. Ihan sitä käytännön tekemistä.

 

Tehnyt: Petra Kotajärvi

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=073XfoWgO9s[/embedyt]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *