Iida opiskelee kolmoistutkintoa

Haastattelin Iida Tornbergiä, joka opiskelee tällä hetkellä kolmea tutkintoa. Hän suorittaa lukion pakolliset 75 kurssia ja kirjoittaa vähintään 4 ainetta. Niistä Iida saa lukion päättötodistuksen sekä ylioppilastodistuksen. Lisäksi hän opiskelee Lybeckerillä, graafista suunnittelua.

Kolmoistutkinnon opiskelu tuntuu kuulemma välillä rankalta, mutta on hyvä, että opintoja voi tehdä myös etänä. Koululla ei tarvitse olla aina paikalla. Iida lähti tekemään kolmea tutkintoa, koska yhdistelmätutkintoa tehdessä saa monta tutkintoa valmiiksi vähemmällä ajalla ja vaivalla, kuin jos ne tekisi erikseen. Lisäksi Iida on opiskellut lukiossa jo aiemmin 1 ja puoli vuotta ja saanut monia kursseja valmiiksi, joten tehtävää on vähemmän. Loppujen lopuksi ei ole kuulemma ole kovinkaan paljoa enempää töitä ja ajan saa hyvin riittämään, kun järjestelee vähän kalenteria.

Näiden tutkintojen jälkeen Iidaa kiinnostaisi jatkaa Aalto yliopistoon opiskelemaan arkkitehtuuria tai graafista suunnittelua. Myöskin yrittäjyys kiinnostaa.

 

Iida opiskelee Lybeckerillä graafista suunnittelua.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *