Lybeckerin musiikkigallup

Kyselimme Lybeckerin opettajien ja opiskelijoiden musiikkimieltymyksistä.

Kysymykset jotka kysyimme:

  1. Millaista musiikkia kuuntelet?
  2. Milloin kuuntelet musiikkia?
  3. Mitä musiikki merkitsee sinulle?
  4. Oletko koskaan itse tehnyt musiikkia?
Musikaalinen instrumentti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innokas opiskelija valmiina vastaamaan toimittajamme kysymyksiin.

 

Lybeckerin opiskelija Janne kuuntelee trash metal – ja rap-musiikkia. Hän kuuntelee musiikkia autossa. Musiikki tekee hänelle kaiken helpommaksi. Janne ei ole koskaan itse tehnyt musiikkia.

 

 

 

 

 

 

 

Eräs vanhempi Lybeckerin opettaja kommentoi olevansa “kaikkiruokainen” musiikin suhteen. Pääasiassa hänellä on radio, yleensä suomalainen radiokanava koko ajan päällä kotona ja sieltä hän kuulee erilaista musiikkia. Musiikki merkitsee hänelle tietynlaista rentoutumista. Musiikkia hän ei ole itse tehnyt, mutta on käynyt laulutunneilla ollessaan noin 14-vuotias. Nykyään lauluharrastus on jäänyt taakse.

Lybeckerin opiskelija Sami ei kuuntele musiikkia muuten kuin auton radiosta. Musiikki ei merkitse Samille paljoa eikä hän ole itse tehnyt musiikkia.

 

Rento entinen laulaja jakamassa viisauksia.

 

Opettaja Aarne kuuntelee klassista- ja laulumusiikkia. Musiikkia Aarne kuuntelee iltaisin ja joskus autossa. Nukahtamisvaikeuksien aikana musiikki auttaa Aarnea. Musiikki on tärkeä harrastus Aarnelle. Hän on joskus opiskellut laulamista ja hän on säveltänyt ja äänittänyt musiikkia, jota löytyy jopa YouTubesta.

 

 

 

 

 

 

 

Särmikäs herra antamassa kommenttinsa musiikeista.

 

 

Opettaja Pekka kuuntelee kaikenlaista musiikkia, “jazzia, rockia ja klassistakin”. Pekka kuuntelee musiikkia autossa. Musiikki tuo iloa Pekan elämään ja lenkillä auttaa pitämään tahdin yllä. Musiikki siis merkkaa aika paljon Pekalle, mutta nykyään omien sanojensa mukaan hän kuuntelee liian vähän musiikkia.

 

 

 

 

Toimittajan oma vastaus

Toimittaja itse kuuntelee pääasiassa rap-musiikkia. Kuuntelen musiikkia oikeastaan aina kun on mahdollista, eli kun olen yksin ja kun kuulokkeissa on akkua. Musiikki merkitsee toimittajalle paljon. Olen itse yrittänyt tehdä musiikkia, mutta eihän siitä mitään tullut.

 

28.8.-18 Aaron Kuorilehto


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *