Pelejä on moneksi

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XCURUyXy44Y[/embedyt]

 

Netissä pelattavia pelejä on monenlaisia, pelien kehittäjät yrittävät kehittää omaperäisiä ideoita. Netissä pelattavia moninpelejä on suuri määrä, ja joissakin niistä, voi pelata halutessaan yksin. Tosin muiden kanssa pelattaessa pelissä voi edistyä nopeammin, ja kehittää pelihahmoaan korkeammalle tasolle. Nettipeleissä voi ostaa lisävarusteita tai välineitä joilla saa edun muita pelaajia vastaan. Mutta niitä voi myös ansaita pelaamalla. Siinä tietenkin kestää pitempään, mutta samalla siinä kerää kokemusta jolla voi kehittää pelihahmoaan/tiliään korkeammalle tasolle. Joissain peleissä taustatarina voi olla hyvinkin mielenkiintoinen ja yksityiskohtainen. Esimerkiksi fantasiamaailmoihin sijoittuvissa peleissä.

 

Joissain peleissä on yksityiskohtainen yksinpelikampanja. Jotkut pitävät sellaisesta ominaisuudesta. Toisaalta voi olla melko yhdentekevää onko peli vain online-moninpeli, mikäli haluaa vain pitää hauskaa kaveriporukalla. Peleistä löytyy myös maksullista lisämateriaalia, jota voi ostaa ostamalla joko suoraan tai ostamalla pelin omaa rahaa tililleen. Tosin on myös mahdollista ansaita pelin omaa valuuttaa pelaamalla ja suorittamalla tehtäviä. Siinä menee kauemmin kuin ostamalla, mutta kokemusta siitä saa enemmän.


 

 

Jotkin pelit vaativat enemmän tehoja tietokoneesta, mutta niitä voi usein säätää koneelleen sopivaksi. Mutta se tuskin on ongelma, jos pelaajalta löytyy tehokkaampi tietokone. Pelikoneen voi koota itsekin, jos löytyy tietotaitoa. Pelikoneen voi myös hankkia alan yritykseltä, mutta sen kokoaminen itse tulee halvemmaksi. Ohjeita koneen kokoamisesta löytyy netistä, tai sitten voi kysyä neuvoa asiantuntijalta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *