Sarjakuvat ja vitsit

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ben2xdxhqVQ[/embedyt]

Lybeläisten Sarjakuva Haastattelut 

 

Haastateltu: Ronja, Ykkösluokkalainen. 

Kysyin Ronjalta millaisista sarjakuvista hän pitää? Ronja vastasi että ei ole lukenut sarjakuvia pitkään aikaan. Kuka on mielestäsi paras sarjakuva piirtäjä? Nick Derington. Kuinka paljon luet sarjakuvia? Hän kertoi lukevansa kerran parissa viikossa sarjakuvia. Kysyin myös, mikä on huonoin ja parhain sarjakuva? Huonoimpiin kuului Demi ja Aku Ankka, Hänen mielestään on liian paljon hyviä sarjakuvia. 

 

HaastateltuVeera, Ykkösluokkalainen. 

Haastattelin Veeraa ja kysyin millaisista sarjakuvista hän pitää? Veera lukee välillä kalevalan sarjakuvia ja joskus mangaa. Kuka on mielestäsi paras sarjakuva piirtäjä? Veeran mielestä on monia hyviä mutta hän ei muista niiden nimiä. Kysyin myös paljonko hän lukee sarjakuvia ja hän vastasi että vähän tulee luettua. Huonoimpia sarjakuvia oli kuulemma Viivi & Wagner ja Dragonboll Z, Aku Ankka. Parhaimpia hän ei muistanut.  

Haastateltu: Anna, Ykkösluokkalainen. 

Haastattelin Annaa ja kysyin millaisista sarjakuvista pitää? Hän vastasi pitävänsä lyhyistä, Fingerporia ja myös sarkastisista sarjakuvista. Kysyin myös että kuka on hänen mielestään paras sarjakuva piirtäjä? Hänen mielestään Don Rosa on paras piirtäjä. Hän lukee sarjakuvia joka viikko. Huonoin sarja kuva oli kalevassa oleva kalkkaro. Parhain oli Fingerpori.  

Haastateltu: Anonyymi, Ykkösluokkalainen. 

Löysin loppu haastatteluun anonyymi ykkösluokkalaisen ja kysyin häneltä millaisista sarjakuvista pidät? Hän pitää hauskoista ja kiinnostavista. Kysyin että kuka on paras sarjakuva piirtäjä ja hän vastasi Masashi Kishimoto. Hän lukee aivan liian harvoin sarjakuvia. Kysyin myös että mikä on huonoin sarjakuva, hän vastasi että Aku Ankka, parhain oli Fingerpori ja Naruto 

 

Kuvia olisin halunnut ottaa mutta kaikki halusivat olla anonyymejä ja randomeita.  

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *