Kuntokeidas Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka on rakennettu v 1971, monitoimialtaan laajennus on tehty v 1996, koko hallin saneeraus- ja peruskorjaus tehty v 2016

Kuntokeidas Vesipekka on nykyaikainen, vuonna 2016 täysin uudistettu ja peruskorjattu liikuntakeskus. Allasosastolla on altaita kaikille ikä- ja kuntoryhmille; 25 m kuntoallas sekä syväallas, monitoimiallas, kylmäallas, lasten opetusallas ja kahluuallas. Allasosastolla järjestämme laajasti erilaista ohjattua toimintaa, mm. vesijumppia ja uimakouluja. Saunaosastoilta löytyy normaalisaunojen lisäksi myös höyrysaunat sekä inva-tilaussauna.

Kuntokeidas Vesipekan ulkopuoli.

Allas.

Palloiluhallissa voi pelata salibandya, tennistä, lentopalloa ja sulkapalloa. Alakerran 4-rataisessa keilahallissa on mahdollisuus myös hohtokeilaukseen. Kuntosali on kahdessa kerroksessa. Kuntoilun lisäksi yläkerran verryttelytilassa voi osallistua ohjattuun joogaan. Meiltä saat myös personal Trainer-palvelut sekä erilaiset testaukset; kehonkoostumusmittaukset, Firstbeat-hyvinvointianalyysit ja PP-Ergometrin.

Palloiluhalli
Kuntosali.
Hohtokeilaus mahdollisuus.

Arina-Areenan sisähallissa tekonurmella voi harrastaa jalkapalloa, pesäpalloa ja erilaista ryhmäliikuntaa.

Asiakkaina meillä käy ihan koko ikähaitari, vauvoista eläkeläisiin Kyllä, opiskelijat käyttävät kaikkia liikuntatilojamme päivittäin liikuntatuntikäyttöön. Lisäksi iltaisin opiskelijoita käy lähinnä kuntosalilla ja uimassa sekä keilaamassa.

11 000-28 000 kävijää kuukaudessa. Opiskelijat saavat alennuksen kuntosalin ja uintiin kerta- ja sarjalippuihin. Keilahallissa maksu on ratamaksuna, jolloin henkilöalennuksia ei ole käytössä.

Haastateltava: Maiju Lehtelä, asiakaspalvelupäällikkö, Kuntokeidas Vesipekka

Tekijä: Niko Kuurne


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *