Sisulla kohti terveempää arkea

Kaipaatko lisäpuhtia opiskeluun ja oivan keinon purkaa stressiä? Miltä kuulostaisi saada mieli virkeäksi ja siinä ohessa kiinteytyä tai kasvattaa lihasmassaa? Oli tavoitteesi sitten mikä tahansa, Kuntokeskus Sisulla sen saavuttaminen käy helposti ja avoimessa ilmapiirissa, lähtötilanteestasi riippumatta.

Raahesta löytyy kaksi monipuolista Sisu-salia, joista jokaiselle löytyy taatusti se itselleen mieluisin tapa liikkua. Sisu-jäsenyyden ostaneille kumpikin sali on käytettävissä, kuin myös niissä järjestettävät ryhmäliikuntatunnit. Pienemmän, keskustassa toimivan salin tilat soveltuvat eritoten kevyempään laiteharjoitteluun, ja sieltä löytyy myös useampi sali ohjattua liikuntaa, kuten spinningiä varten, sekä treenistä palautumista edistäviä infrapunasaunoja. Kauppakeskus Mastossa sijaitseva toimipiste taas on suurempi, ja sieltä löytyvät erilliset tilat niin cross trainingiin, laitepainotteiseen harjoitteluun kuin haastavampaan vapaapainotreeniinkin.

Monille aloittaminen ja itselleen sopivan treeniajankohdan löytäminen on vaikeinta, mutta Sisun aukioloajat ovat laajat: kuntosalille pääsee aikaisintaan aamuviideltä, ja sieltä tulee poistua viimeistään kello 24, mikä mahdollistaa sen, että treenaamaan pääsee silloin kun itselle sopii. Lisäksi auttavaiset personal trainerit ovat käytössäsi ja opastavat veloituksetta pääsemään alkuun. Ennen jäsen- tai sarjakortin ostamista voit myös käydä tutustumassa Sisulla ilmaiseksi.

Paitsi, että kuntosaliharjoittelu tuo mukanaan paljon fyysisiä etuja, sitäkin tärkeämpiä itselleni ovat sen psyykkiset edut, joskin nämä kaksi tekijää kulkevat myös käsikädessä. Ryhtisi paranee ja sitä kautta myös kannat itseäsi luonnollisesti itsevarmemmin. Kunnon treeni lievittää tutkitusti stressiä ja kohottaa mielialaa ja itsetuntoa; toisin sanoen, auttaa sinua selviytymään paremmin arkipäiväisistä haasteista. Itselleni kuntosaliharrastuksesta on tästä syystä tullut jo pakollinen osa arkirutiinia – kenties pian sinullekin!

 

Tästä Kuntokeskus Sisun sivuille!

 

Lähteet: http://www.kuntokeskussisu.fi
Teksti ja kuvat: Erika Klemetti

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *